Additional menu has not been selected. Do this in the Theme Options → Header → Additional Menu.
Wie zijn wij
20200803_132719 (1)

Over Riko Reclame Ede

Met 18 jaar ervaring in de reclame- en signbranche, zijn wij een kleine, maar gedreven onderneming waar je terecht kunt voor tal van reclame-uitingen. Autobelettering, ruitdecoratie, visitekaartjes, gevelreclame of vlaggen, zomaar een paar vormen van reclame-uitingen waarmee je jouw bedrijf de identiteit geeft die je wil uitdragen. Wij ontwerpen, produceren en monteren het voor je!

Achter de computer begint het creatieve proces. Wij werken, in samenspraak met jou, je ideeën uit. Met het gekozen ontwerp gaan we dan aan de slag.

We hebben een eigen printstudio, waarin we de mogelijkheid hebben om de meest prachtige full-color prints te maken. Ook voor kleding bedrukken kun je bij ons terecht. Op nagenoeg elke locatie kunnen wij de bestelde producten monteren. Vakkundig en zorgvuldig.

Niet direct een reclame-uiting, maar ook voor het blinderen van ramen kun je bij ons terecht. Blinderen of tinten van ramen is een secuur werkje. Het proces tot een perfect strakke blindering, beheersen wij tot in de puntjes.

Van idee tot realisatie, wij werken graag jouw ideeën uit tot het gewenste eindresultaat.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Riko Reclame laat zich zien

Richard van Kol - Riko Reclame & Care Ede

Richard
van Kol

Eindbaas

Richard startte dit bedrijf in 2001. In de ruimte achter zijn huis kreeg Riko Reclame steeds meer vorm. Het klantenbestand groeide gestaag, wat begin 2018 resulteerde in de verhuizing naar de Ohmstraat 12 op het industrieterrein in Ede.

Anita
van Kol

Administratie tijger

Achter de schermen is Anita werkzaam. Zij verzorgt de gehele administratie van Riko Reclame. Waar nodig springt zij ook bij in de organisatie bij de planning en het productieproces.

Laat je zien - Riko Reclame Ede